Rugalach De Migdale De Caise
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Rugalach de migdale de caise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Caise Raisin Rugalach, Rugalach, și Rugalach.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un castron.
Tăiați untul în făină și amestecați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Tăiați crema de brânză în cubulețe mici și frecați în amestecul de făină-unt. Frământați până când aluatul formează o bilă.
Tăiați aluatul în jumătate, înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic și dați-l la frigider.
Pentru a face umplutura: amestecați gemul de caise până se întinde. Într-un castron combinați zahărul cu nucile tocate și coaja de lămâie rasă.
Pentru a asambla: pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare jumătate de aluat. Cu cât cercul este mai mare și mai subțire, cu atât cookie-urile vor fi mai clare. Fiecare cerc trebuie să aibă cel puțin 9 inci în diametru.
Întindeți fiecare cerc cu gem și presărați cu amestecul de migdale.
Tăiați fiecare cerc în douăsprezece pene.
Rulați fiecare pană strâns de marginile exterioare. Întoarceți ușor marginile pentru a forma o semilună.
Așezați semilune pe o foaie de copt căptușită cu pergament la aproximativ 1 inch distanță. Repetați până când toate cookie-urile sunt modelate.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți oul și periați fursecurile cu ou bătut.
Coaceți prăjiturile timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați fursecurile să se răcească pe ambalaje de sârmă, apoi praf cu zahăr de cofetari cernut.