Rucola Și Cuscus De Lămâie De La Girlichef
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Cuscusul de rucola și lămâie de la Girlichef ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 25. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, căței de usturoi, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Peppermint Slice ' n Bakes: share cookie de vacanță cu girlichef & McCormick, Salată De Cuscus-Rucola, și Creveți cu cuscus de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o oală mică.
Încălziți uleiul și usturoiul într-o cratiță medie la foc mediu până când usturoiul începe să devină auriu (nu-l lăsați să se întunece sau uleiul va avea un gust amar). Ridicați cu grijă jumătățile de usturoi și aruncați-le.
Adăugați cuscusul în uleiul fierbinte și prăjiți până când începe să devină auriu și prăjit peste tot, amestecând constant, ~3-5 minute. Dacă cuscusul nu pare să se coloreze imediat, ridicați puțin focul. Se toarnă cu grijă bulionul fierbinte (stai înapoi, poate scuipa și stropi) și se amestecă totul. Puneți un capac strâns pe tigaie. Opriți focul și lăsați să stea 10 minute. Folosind o furculiță, pufați cuscusul. Întoarceți-l într-un castron mare de servire și adăugați coaja și sucul de lămâie, scallions feliate și rucola pentru bebeluși. Aruncă ușor. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi aruncă din nou. Bucurați-vă ca acompaniament la o masă...sau dacă ești ca mine, mănâncă-l ca masă.