Rubens de friptură și ciuperci

Friptură și ciuperci Rubens ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc, brânză gruyincrucrore, condiment de murat măcinat grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Friptură Brânză Și Panini De Ciuperci Cu Cartofi Prăjiți, și Steak cu sos de ciuperci (Steak aux Champignons) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați 1 1/2 linguriță de condimente de murat pe fiecare parte a fripturii, apoi presărați ambele părți cu sare și piper.
Adăugați friptura în tigaie și gătiți la mediu rar,aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați laplaca de tăiere.
Adăugați ciuperci la felskillet. Acoperiți și gătiți până când ciupercile sunttendent, întorcându-se ocazional, aproximativ 3 minute.
Transferați ciupercile în castron.
Felie subțire friptură pe diagonală. Aranjați6 felii de pâine pe suprafața de lucru.
Strat fiecare cu friptură, 2 ciuperci, varză murată și brânză. Se acoperă curămânând felii de pâine.
Pulverizați 2 skillets mari antiaderente cu spray nonstick.
Adăugați sandvișuri laschillets; se pune la foc mediu. Acoperiși gătiți până când fundul este auriu, aproximativ3 minute.
Scoateți skillets de la căldură.
Scoateți sandvișurile. Pulverizați skillets cu spray nonstick. Întoarceți sandvișurile înskillets. Acoperiți și gătiți până când sunt fundurileaurul și brânza se topesc, 2 până la 3 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.