Ruben De Curcan La Grătar
Ruben de curcan la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 771 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de salată thousand island, sare, curcan deli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Sandvișuri La Grătar Turkey Reuben, Turcia Ruben, și Turcia Ruben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați salata de varză, oțetul, sarea, zahărul și piperul. Gatiti pana cand salata de varza se ofileste, amestecand frecvent, 5 minute.
Întindeți fiecare felie de secară de marmură cu pansament Thousand Island.
Puneți curcanul uniform peste jumătate din feliile de pâine; acoperiți fiecare cu 1 felie de brânză elvețiană. Puneți amestecul de salată de varză uniform peste brânză. Acoperiți cu feliile de pâine rămase, cu pansamentul în jos.
Întindeți untul înmuiat peste feliile de jos și de sus ale fiecărui sandviș. Grătiți sandvișurile până se rumenesc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.