Ruben Daneză
Reuben Daneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 648 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 284 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de secară, brânză elvețiană, varză murată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery, Răsuciri Daneze, și DANEZĂ AEBLESKIVERS.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și apa într-un castron mediu. Se amestecă pentru a combina.
Așezați făina de secară, făina de pâine, glutenul, zahărul și sarea în vasul robotului de bucătărie. Puls de mai multe ori pentru a combina.
Tăiați untul în bucăți și adăugați-l în robotul de bucătărie. Pulsează până când ai bucăți de mărimea unei fasole garbanzo. Este bine dacă există câteva bucăți mai mari și mai mici.
Adăugați amestecul de făină / unt în drojdie și apă și amestecați ușor până când toată făina este umezită. Încercați să nu mai rupeți untul. La început amestecul poate părea prea uscat, iar după ce este amestecat poate părea prea lipicios. Acest lucru este bine. Acoperiți vasul cu o pungă de plastic sau folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
A doua zi, scoateți vasul din frigider, făinați cu generozitate suprafața de lucru și scoateți aluatul. Făinați blatul aluatului și puneți-l într-o formă pătrată aspră. Folosind un sucitor, rulați aluatul într - un dreptunghi de 10 x 18 inci. Făinați aluatul după cum este necesar pentru a nu se lipi de blat și de sucitor.
Lucrând rapid, astfel încât untul să nu se topească, împăturiți aluatul în treimi ca o scrisoare de afaceri, rezultând un rectanble de 6 x 10 inci.
Rulați din nou aluatul într - un dreptunghi de 18 x 10 inci. Repetați plierea, rulați din nou și pliați încă o dată. (Dacă untul începe să se înmoaie, puneți la frigider aluatul timp de 10 minute înainte de a continua). După a treia rolă și pliere, pliați aluatul în jumătate transversal, rezultând un dreptunghi de aproximativ 6 pe 5 inci. Aplatizați-l puțin, înfășurați-l în plastic și puneți-l la frigider pentru cel puțin o oră sau până peste noapte.
Coaceți: reglați două rafturi pentru cuptor în pozițiile superioare și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Făinați suprafața de lucru și tăiați aluatul în 4 bucăți. (Dacă lucrați repede, le puteți lăsa pe tejghea. În caz contrar, puneți-le la frigider până când sunteți gata pentru ele.)
Rulați prima piesă în dreptunghi de 9 pe 12 inci.
Puneți un sfert din carnea de vită, varza murată, sosul Thousand Island și brânza pe sandviș (utilizați mai mult sau mai puțin din fiecare ingredient după dorință), păstrându-l în treimea centrală a aluatului pe lungime și lăsând aproximativ un centimetru neacoperit la fiecare capăt. Dacă sunteți un mare fan al pansamentului Thousand Island, vă sugerez să fiți mai puțin generos cu sandvișul și să aveți câteva la masă de adăugat după cum este necesar. Dacă folosești prea mult, riști să ai un sandviș ud.
Folosind un cuțit ascuțit, un tăietor de pizza sau un tăietor de patiserie, faceți fante la aproximativ un centimetru distanță de-a lungul capetelor lungi ale aluatului, până la umplutură. Eu fac tăieturile într-un unghi, dar tu poți face dreptatea.
Îndoiți unul dintre capetele neacoperite peste umplutură, apoi începeți să pliați benzile peste umplutură pe rând, alternând laturile și traversându-le în partea de sus. Dacă par puțin prea scurte pentru a ajunge, nu vă faceți griji—se vor întinde. Când ajungeți la capătul îndepărtat, pliați mai întâi capătul peste umplutură, înainte de a plia benzile finale.
Transferați danezul pe foaia de copt pregătită, acoperiți cu folie de plastic și continuați cu celelalte trei bucăți de aluat.
Lăsați aluatul danez să se odihnească până se simte pufos când îl atingeți, aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia de plastic din aluat, periați cu spălarea ouălor și presărați cu semințe de chimen.
Coaceți la 400 de grade până când patiseria se rumeneste frumos, aproximativ 35 de minute.
Scoateți din cuptor și transferați într-o grătar pentru a se răci ușor.