Ruben Daneză

Ruben Daneză
Reuben Daneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 648 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 284 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de secară, brânză elvețiană, varză murată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery, Răsuciri Daneze, și DANEZĂ AEBLESKIVERS.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și apa într-un castron mediu. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați făina de secară, făina de pâine, glutenul, zahărul și sarea în vasul robotului de bucătărie. Puls de mai multe ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați untul în bucăți și adăugați-l în robotul de bucătărie. Pulsează până când ai bucăți de mărimea unei fasole garbanzo. Este bine dacă există câteva bucăți mai mari și mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați amestecul de făină / unt în drojdie și apă și amestecați ușor până când toată făina este umezită. Încercați să nu mai rupeți untul. La început amestecul poate părea prea uscat, iar după ce este amestecat poate părea prea lipicios. Acest lucru este bine. Acoperiți vasul cu o pungă de plastic sau folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
A doua zi, scoateți vasul din frigider, făinați cu generozitate suprafața de lucru și scoateți aluatul. Făinați blatul aluatului și puneți-l într-o formă pătrată aspră. Folosind un sucitor, rulați aluatul într - un dreptunghi de 10 x 18 inci. Făinați aluatul după cum este necesar pentru a nu se lipi de blat și de sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lucrând rapid, astfel încât untul să nu se topească, împăturiți aluatul în treimi ca o scrisoare de afaceri, rezultând un rectanble de 6 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Rulați din nou aluatul într - un dreptunghi de 18 x 10 inci. Repetați plierea, rulați din nou și pliați încă o dată. (Dacă untul începe să se înmoaie, puneți la frigider aluatul timp de 10 minute înainte de a continua). După a treia rolă și pliere, pliați aluatul în jumătate transversal, rezultând un dreptunghi de aproximativ 6 pe 5 inci. Aplatizați-l puțin, înfășurați-l în plastic și puneți-l la frigider pentru cel puțin o oră sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Pentru a asambla și
9
Coaceți: reglați două rafturi pentru cuptor în pozițiile superioare și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Făinați suprafața de lucru și tăiați aluatul în 4 bucăți. (Dacă lucrați repede, le puteți lăsa pe tejghea. În caz contrar, puneți-le la frigider până când sunteți gata pentru ele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
11
Rulați prima piesă în dreptunghi de 9 pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Puneți un sfert din carnea de vită, varza murată, sosul Thousand Island și brânza pe sandviș (utilizați mai mult sau mai puțin din fiecare ingredient după dorință), păstrându-l în treimea centrală a aluatului pe lungime și lăsând aproximativ un centimetru neacoperit la fiecare capăt. Dacă sunteți un mare fan al pansamentului Thousand Island, vă sugerez să fiți mai puțin generos cu sandvișul și să aveți câteva la masă de adăugat după cum este necesar. Dacă folosești prea mult, riști să ai un sandviș ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îmbrăcăminte De Mii De Insuleîmbrăcăminte De Mii De Insule
Carne De VităCarne De Vită
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Folosind un cuțit ascuțit, un tăietor de pizza sau un tăietor de patiserie, faceți fante la aproximativ un centimetru distanță de-a lungul capetelor lungi ale aluatului, până la umplutură. Eu fac tăieturile într-un unghi, dar tu poți face dreptatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Îndoiți unul dintre capetele neacoperite peste umplutură, apoi începeți să pliați benzile peste umplutură pe rând, alternând laturile și traversându-le în partea de sus. Dacă par puțin prea scurte pentru a ajunge, nu vă faceți griji—se vor întinde. Când ajungeți la capătul îndepărtat, pliați mai întâi capătul peste umplutură, înainte de a plia benzile finale.
15
Transferați danezul pe foaia de copt pregătită, acoperiți cu folie de plastic și continuați cu celelalte trei bucăți de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
16
Lăsați aluatul danez să se odihnească până se simte pufos când îl atingeți, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
17
Scoateți folia de plastic din aluat, periați cu spălarea ouălor și presărați cu semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
18
Coaceți la 400 de grade până când patiseria se rumeneste frumos, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Scoateți din cuptor și transferați într-o grătar pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista