Ruben Caserola

Caserola Reuben ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 454 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză elvețiană, pâine de secară, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Reuben Casserole-capturați aromele speciale de sandwich într-o caserolă, Ruben Caserola, și Ruben Caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Întindeți cuburi de pâine în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Întindeți varza murată uniform peste cuburile de pâine, apoi stratificați fâșii de vită peste varza murată.
Se toarnă pansament peste toate.
Pulverizați folia de aluminiu cu spray de gătit și folosiți pentru a acoperi vasul de copt, pulverizat cu partea în jos.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Scoateți capacul, presărați cu brânză și coaceți neacoperit încă 10 minute sau până când brânza este topită și cu bule.