Rubarbă Și Fructe De Pădure Crumble
Rubarbă & Berry Crumble este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 166g de grăsime, și un total de 3303 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $7.27 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, zahărul demerara, zahărul tos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rubarbă crumble, Rubarbă Crumble, și Rubarbă Crumble Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/350F / gaz 4.
Gatiti usor rubarba cateva minute in putina apa clocotita pana incepe sa se inmoaie.
Se amestecă făina și zahărul demerara într-un castron mare.
Adăugați untul și frecați între degete până când este textura pesmetului
Scurgeți rubarba și amestecați cu celelalte fructe de pădure.
Se toarnă într-un vas mare rezistent la cuptor și se presară cu zahărul tos.
Presărați amestecul de crumble peste fructe și coaceți timp de aproximativ 30 de minute până devin aurii și clocotesc.