Rubarbă și cizmar de căpșuni cu cremă de portocale
Rubarbă și căpșuni cizmar cu cremă de portocale necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $2.78 pe portie. O porție conține 861 calorii, 13g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită praf de copt, căpșuni punnet, zahăr auriu și făină. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Rubarbă Căpșuni Cizmar, Cizmar De Căpșuni-Rubarbă, și Căpșuni Rubarbă Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Răsturnați rubarba și căpșunile într-un castron mare.
Se presară peste zahăr și făină, apoi se amestecă ușor pentru a acoperi fructele. Sfat într-un vas de copt, aproximativ 30 x 20cm.
Pentru a face toppingul, Așezați făina, migdalele măcinate, zahărul, praful de copt, untul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie. Pulsează până la firimituri fine. Pulsați în cremă de 75 ml și extractul de vanilie, doar până când amestecul începe să se unească. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată, apoi frământați ușor o dată sau de două ori pentru a aduce împreună.
Se întinde aluatul până are o grosime de 1 cm. Folosiți un tăietor rotund de 7 cm pentru a tăia 9-12 runde, apăsând împreună resturile și rulând din nou dacă aveți nevoie.
Aranjați cercurile peste fructe, lăsând un spațiu de 1-2 cm între ele, apoi periați cercurile cu 1 lingură de cremă.
Se presară cu migdalele fulgi, apoi se coace la cuptor timp de 40 de minute până când toppingul este auriu și fructele sunt fierte. Amestecați mascarpone, coaja de portocală și sucul și zahărul glazurat și serviți alături de cizmar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port, Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Cizmar. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "