Rubarbă Sparkler

Rubarbă Sparkler
Rubarbă Sparkler ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 935 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gin, rubarbă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Sparkler de Revelion, Cranberry Sparkler, și Cranberry Sparkler pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați rubarba, apa și zahărul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se încălzește la foc mare până la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți la foc mic și continuați să gătiți până când rubarba se descompune, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Siropul de rubarbă se va păstra timp de o săptămână într-un recipient sigilat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Combinați siropul de rubarbă, sucul de lămâie și ginul într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
GinGin
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se strecoară într-un pahar collins umplut cu gheață. Se acoperă cu apă seltzer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Se ornează cu felie de var și se servește cu paie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Revista