Rubarbă-Sorbet De Ghimbir

Rubarbă-Sorbet De Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de rubarbă-ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 623 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sorbet De Rubarbă, Sorbet De Rubarbă, și Sorbet De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sorbetul: într-o cratiță nereactivă, aduceți rubarba, siropul de ghimbir și sarea la foc mic la foc mic. Gatiti timp de 10 pana la 15 minute, pana cand rubarba devine o culoare de trandafir profund si este textura de mere foarte moale. Împingeți printr-o sită sau o strecurătoare medie (nu fină) cu o spatulă cât este încă caldă. Ar trebui să producă 4 căni. Se răcește înainte de a adăuga sucul de lămâie și de a îngheța într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
SorbetSorbet
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Pentru a face siropul de ghimbir: aduceți 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță nereactivă. Se amestecă zahărul și ghimbirul și se aduce la foc mic. Gatiti 1 ora. Se răcește ghimbirul în lichid și apoi se strecoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista