Rubarbă-Sorbet De Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de rubarbă-ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 623 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sorbet De Rubarbă, Sorbet De Rubarbă, și Sorbet De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sorbetul: într-o cratiță nereactivă, aduceți rubarba, siropul de ghimbir și sarea la foc mic la foc mic. Gatiti timp de 10 pana la 15 minute, pana cand rubarba devine o culoare de trandafir profund si este textura de mere foarte moale. Împingeți printr-o sită sau o strecurătoare medie (nu fină) cu o spatulă cât este încă caldă. Ar trebui să producă 4 căni. Se răcește înainte de a adăuga sucul de lămâie și de a îngheța într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Pentru a face siropul de ghimbir: aduceți 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță nereactivă. Se amestecă zahărul și ghimbirul și se aduce la foc mic. Gatiti 1 ora. Se răcește ghimbirul în lichid și apoi se strecoară.