Rubarbă prăjită cu vanilie și căpșuni

Nevoie de o felul principal vegetarian? Rubarba prăjită cu vanilie și căpșunile ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Rubarbă prăjită cu vanilie și căpșuni, Căpșuni prăjite cu vin roșu și vanilie, și Panna Cotta de vanilie cu rubarbă prăjită cu flori de soc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rubarba, căpșunile, bourbonul și zahărul într-un castron mediu. Răzuiți semințele din fasole de vanilie.
Tăiați fasolea în 4 bucăți și adăugați-o în castron; amestecați amestecul până când zahărul începe să se dizolve.
Așezați patru foi de hârtie pergament de 16x12 " sau folie rezistentă la grătar, pe o suprafață de lucru. Împărțiți amestecul uniform între foi, aranjând pe o parte a fiecărei foi. Îndoiți pergamentul peste amestec și strângeți bine marginile pentru a forma un pachet sigilat. Faceți înainte: pachetele de folie pot fi făcute cu 4 ore înainte; pachetele de pergament nu trebuie făcute înainte. Chill.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de a continua.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați pachetele pe o foaie mică de copt cu margini. Alternativ, construiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Coaceți sau grătiți pachetele până când rubarba este fragedă, dar nu moale (Deschideți cu atenție 1 pachet pentru a verifica; aburul va scăpa), 10-12 minute pentru rubarba mai subțire, 14-16 minute pentru cea mai groasă. Tăiați cu atenție pachetele deschise.
Transferați amestecul în boluri. Se acoperă cu iaurt, miere și fistic.