Rubarbă-Plăcintă Cu Căpșuni
Placinta cu rubarbă-căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă-Gem De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Amestecați amestecul într-o placă de plăcintă de 9 inci, acoperită cu spray de gătit.
Desfaceți piecrustul și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți ușor piecrust pentru a apăsa liniile de pliere.
Locul pe partea de sus de fructe; ori marginile sub, și crimp. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați 4 (1 inch) fante în partea de sus a piecrust pentru a permite aburului să scape.
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până când crusta este aurie.
Transferați plăcinta într-un suport de sârmă; se răcește complet.