Rubarbă-Piersic Crocant
Rhubarb-Peach Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 275 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, untul, făina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Peach Rhubarb Crisp, Peach Rhubarb Crisp, și Peach-Rhubarb Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Amestecați rubarba, piersica, zahărul alb și 1/4 cană de făină împreună într-un bol mare până când sunt combinate uniform; se toarnă în vasul de copt pregătit și se întinde într-un strat uniform.
Amestecați zahărul brun, ovăzul rapid și 1 1/2 căni de făină împreună într-un bol separat.
Tăiați untul în amestecul de făină cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere; presărați uniform peste amestecul de rubarbă și piersică.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 45 de minute.