Rubarbă - Mango Crumble
Rhubarb-Mango Crumble necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, mango și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Mango Și Rubarbă Se Sfărâmă, Rubarbă Crumble, și Rubarbă Crumble.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți generos un vas mare de copt.
Adăugați rubarba și mango, apoi adăugați 6 1/2 linguri de zahăr și aruncați ușor pentru a combina.
Într-un robot de bucătărie, combinați restul de 2 linguri de zahăr cu făina, făina de porumb, ghimbirul, piperul alb și sarea; pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Adăugați untul și procesați doar până când amestecul începe să se aglomereze.
Transferați toppingul într-un castron. Ciupiți toppingul pentru a forma firimituri mari și mici și presărați-le uniform peste fructe.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când sunt bulbucate și aurii deasupra. Dacă doriți, Setați vasul de copt sub broiler timp de câteva secunde pentru a rumeni blatul.