Rubarbă Lambrusco Granita
Rubarbă Lambrusco Granitan este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. O porție conține 143 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat superfin, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rubarbă Strawberry Granita, Granita de rubarbă, căpșuni și cimbru, și Lambrusco-smochine braconate cu înghețată de fasole de vanilie.
Instrucțiuni
Aduceți vinul la fiert cu apă și zahăr, amestecând, într-o oală grea de 4 litri.
Adăugați rubarba și gătiți la foc mic, acoperit, amestecând ocazional, până când este foarte fraged și începe să se destrame, 5 până la 7 minute. Pur și simplu într - un robot de bucătărie cu suc de lămâie până la neted, apoi forțați printr-o sită grosieră într-o tigaie de copt de 8 până la 9 inci, apăsând puternic pe solide (aruncați solidele).
Congelați, amestecând și zdrobind bulgări cu o furculiță la fiecare 1 1/2 ore, până când sunt înghețate uniform, aproximativ 8 ore în total. Răzuiește granita cu o furculiță pentru a ușura textura, zdrobind orice bulgări.
Serviți imediat sau congelați, acoperit, până la 3 zile (rescrape pentru a ușura din nou textura, dacă este necesar).