Rubarbă-Căpșuni Conserva
Rhubarb-Strawberry conserva este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 557 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți apă, rubarbă, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Rubarba de mere se conservă cu migdale și caise, Rubarbă conserva și lira tort cu frisca, și Strawberry Conservă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți zahărul și apa până la fierbere într-o cratiță de 3 litri, amestecând constant. Se amestecă rubarba. Se fierbe ușor aproximativ 15 minute, amestecând frecvent, până se îngroașă. Se amestecă căpșunile, nucile și stafidele.
Se încălzește la fierbere; se fierbe ușor 5 minute. Îndepărtați rapid spuma.
Se toarnă imediat în borcane fierbinți, sterilizate, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele de borcane; sigiliu. Se răcește pe raft 1 oră. A se păstra la frigider până la 2 luni.