Rubarbă cu fructe de pădure și ghimbir confiat

Rubarba cu fructe de padure si ghimbir confiat este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica rubarbă, cremă și CR fra fra fra fra, cuișoare sol, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Rubarbă cu fructe de pădure și ghimbir confiat, Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Ghimbir, Ghimbir Fragil Și Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați rubarba, tăiați capetele tulpinilor, apoi tăiați-le transversal în bucăți de 1/2 inch. Dacă tulpinile sunt foarte groase, înjumătățiți-le mai întâi pe lungime. Aruncați cu zahărul, tapioca, sucul de portocale, coaja și cuișoarele. Aranjați într-un vas de gratinat de 8 x 10 inci și lăsați să stea în timp ce preîncălziți cuptorul la 400 km F. Acoperiți cu folie și coaceți până când fructul este fraged când este străpuns cu un cuțit, 35 până la 45 de minute.
Între timp, dacă utilizați căpșuni, clătiți-le rapid, apoi feliați gros. Scufundați Dudele scurt în apă și îndepărtați orice tulpini. Când rubarba este gata, scoateți-o din cuptor, împrăștiați fructele de pădure deasupra și lăsați să stea cu o bucată de folie așezată lejer deasupra. Căldura rubarbei va deschide aroma fructelor de pădure, gătindu-le ușor.
Se serveste refrigerate sau la temperatura camerei, garnisit cu smântână și CR fra fra fromincroche biciuit împreună până la billowy, și ghimbir confiate.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din arome locale de Deborah Madison Copyright (c) 2002 de Deborah Madison publicat de Broadway Books.Deborah Madison ' s Vegetarian Cooking for Everyone and the Savory Way, fiecare a câștigat premiul IACP Julia Child Cookbook of the Year. Gătitul Vegetarian pentru toată lumea a primit, de asemenea, un premiu James Beard, la fel ca local Flavors, cea mai recentă carte a ei. Ea este, de asemenea, autorul nominalizatului la premiul James Beard This Can ' t Be Tofu! și cartea de bucate Greens, care este acum un clasic. Locuiește în Galisteo, New Mexico.