Rubarbă Cizmar

Rubarbă Cizmar
Reteta rubarbă Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 9 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 137 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. 598 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, rubarba, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Rubarbă Cizmar, Rubarbă Cizmar, și Rubarbă Cizmar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un vas de copt pătrat de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță, amestecați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă rubarba și apa. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați în vasul de copt pregătit. Punctați cu unt și presărați cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, 1 lingură de zahăr, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Într-un castron mic, amestecați laptele și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați toate dintr-o dată la ingredientele uscate, amestecând doar pentru a umezi. Aruncați cu lingurițe deasupra amestecului de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
8
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
9
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sunt crocante și ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista