Rubarbă Cheesecake
Rhubarb Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1229 calorii. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coajă de plăcintă necoapte, ouă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 82 ar spune că a lovit la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rubarbă Cheesecake, Plăcintă Cu Brânză De Rubarbă, și Bare De Brânză De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron mediu, aruncați rubarba cu 1/2 cană de zahăr și făina.
Se toarnă în coaja de plăcintă.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți și lăsați să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol mediu, amestecați crema de brânză și 1/2 cană de zahăr până se omogenizează. Amestecați ouăle pe rând până când fiecare este amestecată.
Se toarnă acest amestec peste rubarbă în crustă.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este setat.
Scoateți din cuptor și lăsați-l deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, 2 linguri de zahăr și vanilia.
Întindeți deasupra plăcintei cât este fierbinte. Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până se răcește înainte de servire.