Rubarbă Afine Roll Up-Uri
Rhubarb Cranberry Roll Ups este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți rubarbă, zahăr brun, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți generos un vas de copt de 9x9 inci.
Aduceți 1 cană de zahăr cu sucul de afine și apa la fiert într-o cratiță și lăsați să fiarbă 1 minut, amestecând continuu.
Scoateți amestecul de suc de afine de pe foc și lăsați-l deoparte.
Presărați 3 căni de rubarbă tocată grosier în fundul vasului pregătit.
Amestecați amestecul de biscuiți, 2 linguri de zahăr brun, nucșoara și scorțișoara împreună într-un arc; amestecați uleiul vegetal și laptele pentru a face un aluat moale.
Rulați aluatul pe o suprafață făinoasă într-un pătrat de aproximativ 10 inci pe fiecare parte; întindeți untul peste aluat.
Presărați 2 căni de rubarbă tocată mărunt peste unt; presară rubarba cu 1/4 cană de zahăr brun și 2 linguri de zahăr alb.
Rulați aluatul în stil jellyroll, apăsați ușor cusătura în jos și tăiați ruloul în 9 felii. Aranjați feliile peste rubarbă în vasul de copt.
Se toarnă siropul de afine rezervat peste felii; se presară cu ultimele 2 linguri de zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul de biscuiți se rumeneste și rubarba clocotește, 25 până la 30 de minute.