Roșu Roșu Roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Roșu Roșu Roșu. O porție conține 175 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, fructe de pădure, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceapă Roșie Murată, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați sfecla și merele într-un robot de bucătărie până când sunt complet curățate.Pune deoparte.
Combinați zahărul, apa, oțetul, anasonul stelat și ienibaharul într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand, pana cand zaharul este completdizolvat, aproximativ 5 minute. Se amestecă sfecla purificată.
Scoateți dinîncălziți și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un bakingpan de 13 pe 9 inci; aruncați solidele.
Puneți tigaia în congelator. Răzuiți amestecul cu o furculiță o dată la 20 de minute până când amestecul este complet înghețat și are o consistență noroioasă.
Pentru a servi, lingurați 3 până la 4 linguri de granita în fiecare dintre cele 6 șampanie. Sus cu prosecco.
Rețete de la cocktail-uri de iarnă de Mar Cuprosa Del Mar Sacasa. Copyright 2013 de către Quirk Books.