Roșu-Miso-Morcovi Glazurați
Morcovii roșii-Miso-glazurați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ceapă verde, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miso-mazăre glazurată și morcovi, Rețetă De Mazăre Și Morcovi Glazurați Miso, și Morcovi Prăjiți Întregi Glazurați Cu Miere Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, albiți morcovii până abia crocanți, aproximativ 2 minute.
Într-o tigaie medie așezată peste un arzător, încălziți uleiul.
Adăugați morcovii și gătiți la foc mare, amestecând o dată, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 5 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați miso-ul cu untul, zahărul brun și jumătate din scallions pentru a forma o pastă.
Adăugați untul miso la morcovi și aruncați până se acoperă.
Prăjiți morcovii aproximativ 20 de minute, amestecând o dată, până când sunt fragede și glazurate. Se amestecă restul de scallions.
Transferați morcovii într-un castron și serviți.