Red Chile-sos de afine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 264 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica New mexico chile pod, afine, vin, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Enchiladas de legume cu sos de Chile, și Turcia Adobo cu sos roșu-Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii iute într-un bol și acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Lăsați chiles să stea până se înmoaie, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
3
Așezați ardeii iute într-un blender cu 1/4 cană din lichidul de înmuiere și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți untul și uleiul într-o cratiță medie la foc mare.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.