Roșind Pui De Rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de rodie roșind. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 488 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați semințe de rodie, ulei de măsline, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Roșind pastele de păr de înger cu pui, Mere Roșii, și Mimoza Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați cartofii dulci și bucățile de pui într-un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mic, amestecați sucul de rodie, oțetul de sherry, uleiul de măsline, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul și sarea și piperul.
Se toarnă peste pui și cartofi dulci. Acoperiți și marinați timp de 1 până la 2 ore, întorcându-vă o dată.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când puiul și cartofii dulci sunt fierți. Ungeți cu sucuri de gătit de mai multe ori în timp ce gătiți.
Presărați cu ceapă verde și semințe de rodie înainte de servire.