Roșii uscate la soare și mazăre pe sulițe de andive

Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Roșiile uscate la soare și mazărea pe sulițele de andive ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, mazăre, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Roșii uscate la soare și mazăre pe sulițe de andive, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați mazărea, roșiile uscate la soare și usturoiul într-un robot de bucătărie. Împingeți mașina până când mazărea și roșiile sunt tocate fin.
Adăugați uleiul de măsline și pulsați până când uleiul de măsline este încorporat și amestecul este tocat, dar nu este încă curățat.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă sarea și piperul.
Serviți ca o baie cu sulițele de andive alături.