Roșii Uscate La Cuptor

Roșii Uscate La Cuptor
Roșiile uscate la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 852 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.4 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, dar roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cum se fac roșii de casă uscate la soare (uscate la cuptor) , Roșii Uscate La Cuptor, și Roșii Cu Ierburi Uscate La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 și poziționați 2 rafturi chiar deasupra și chiar sub mijlocul cuptorului. Lucrând peste un castron mediu, scoateți semințele și pulpa din roșii și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline pe fiecare dintre cele 2 foi de copt foarte rezistente, cu margini, de culoare deschisă. Aranjați roșiile tăiate cu fața în jos pe foile de copt și împrăștiați usturoiul și cimbru peste tot. Faceți o fantă mică pe fiecare roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți roșiile aproximativ 45 de minute, până când pielea începe să se încrețească. Deplasați tigăile de sus în jos la jumătatea drumului. Îndepărtați cu grijă pielea. Întoarceți fiecare roșie și coaceți până când suprafața pare uscată, aproximativ 1 oră. Întoarceți din nou roșiile și continuați să coaceți până când suprafețele par uscate, dar roșiile sunt încă ușor plinuțe, cu aproximativ 2 ore mai mult. Condimentează roșiile cu sare și piper și lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Aruncați crenguțele de cimbru și curățați căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
5
Puneți roșiile cu usturoiul în cinci borcane de 1/2 halbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi roșiile cu cel puțin 1 inch. Glisați lama unui cuțit de-a lungul părții laterale a fiecărui borcan pentru a elibera bulele de aer. Sigilați borcanele și dați-le la frigider până la 2 luni sau congelați până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista