Roșii Umplute Mediteraneene
Roșiile umplute mediteraneene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, crutoane de usturoi, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Roșii Umplute Mediteraneene Cu Quinoa, Roșii umplute cu quinoa mediteraneană cu @ FloridaTomatoes, și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în jumătate transversal. Folosiți degetul pentru a împinge și a arunca semințele; folosiți un cuțit pentru a tăia pulpa, lăsând 2 coji. Se toacă pulpa și se transferă într-un castron mediu.
Așezați roșiile scobite, tăiate cu părțile în jos, pe un prosop de hârtie; scurgeți 5 minute.
Adăugați crutoane, brânză de capră, măsline, pansament și cimbru sau busuioc la pulpă; se amestecă bine. Amestec de movilă în roșii scobite.
Așezați roșiile pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pui. Se fierbe 4-5 inci de la foc până se topește fierbinte și brânza (aproximativ 5 minute).