Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Roșiile umplute cu ton ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați măsline, coajă de lămâie, maioneză cu maioneză redusă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Roșii Umplute Cu Ton, și Roșii Umplute Cu Ton.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2
Începând din partea de sus a roșiei, tăiați parțial fiecare roșie în pene, având grijă să nu tăiați până la fundul roșiei.
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.