Roșii umplute cu Romaine și ouă cu Pancetta

Roșii umplute cu Romaine și ouă cu Pancetta
Romaine-și roșii umplute cu ou cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 416 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Roșii umplute cu Romaine și ouă cu Pancetta, Pesto Romaine și roșii umplute cu ou, și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Gatiti pancetta in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie si crocanta, 4 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Îndepărtați frunzele de romaine din tulpini, rezervându-le pe ambele separat, apoi rupeți frunzele în bucăți de aproximativ 2 inci. Măsurați 4 căni de frunze ambalate slab și rezervați restul. Cu motorul pornit, adăugați usturoi la robotul de bucătărie pentru a tăia fin. Opriți și adăugați cele 4 căni de frunze de romaine împreună cu pătrunjelul, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și brânză, apoi pulsați până se toacă mărunt. Cu motorul pornit, adăugați uleiul de cupă rămas într-un flux lent, amestecând până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați aproximativ 1/8 inch din partea de sus a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit. Îndepărtați ușor pulpa și semințele cu o lingură și aruncați-le. Puneți roșiile, tăiate cu părțile în sus, într-un vas de sticlă sau ceramică de 9 inci și puneți 1 lingură pesto de pătrunjel romaine în fiecare roșie (veți avea pesto suplimentar). Crăpați 1 ou în fiecare roșie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Coaceți ouăle în roșii până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă curgătoare, 18 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
În timp ce ouăle se coc, încălziți grăsimea în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți frunzele și tulpinile romaine rupte rămase, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru, rotind și amestecând cu clești, până când frunzele sunt ofilite și tulpinile sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute. Se amestecă pancetta și se împarte amestecul în 6 farfurii. Completați fiecare porție cu o roșie și presărați cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
* Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Pesto-ul Romaine-patrunjel poate fi congelat în pungi de plastic sigilate (presați orice exces de aer) până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista