Roșii umplute cu Romaine și ouă cu Pancetta

Roșii umplute cu Romaine și ouă cu Pancetta
Romaine-și roșii umplute cu ou cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 416 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Roșii umplute cu Romaine și ouă cu Pancetta, Pesto Romaine și roșii umplute cu ou, și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Gatiti pancetta in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie si crocanta, 4 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați frunzele de romaine din tulpini, rezervându-le pe ambele separat, apoi rupeți frunzele în bucăți de aproximativ 2 inci. Măsurați 4 căni de frunze ambalate slab și rezervați restul. Cu motorul pornit, adăugați usturoi la robotul de bucătărie pentru a tăia fin. Opriți și adăugați cele 4 căni de frunze de romaine împreună cu pătrunjelul, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și brânză, apoi pulsați până se toacă mărunt. Cu motorul pornit, adăugați uleiul de cupă rămas într-un flux lent, amestecând până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Tăiați aproximativ 1/8 inch din partea de sus a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit. Îndepărtați ușor pulpa și semințele cu o lingură și aruncați-le. Puneți roșiile, tăiate cu părțile în sus, într-un vas de sticlă sau ceramică de 9 inci și puneți 1 lingură pesto de pătrunjel romaine în fiecare roșie (veți avea pesto suplimentar). Crăpați 1 ou în fiecare roșie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Coaceți ouăle în roșii până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă curgătoare, 18 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
În timp ce ouăle se coc, încălziți grăsimea în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți frunzele și tulpinile romaine rupte rămase, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru, rotind și amestecând cu clești, până când frunzele sunt ofilite și tulpinile sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute. Se amestecă pancetta și se împarte amestecul în 6 farfurii. Completați fiecare porție cu o roșie și presărați cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
* Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Pesto-ul Romaine-patrunjel poate fi congelat în pungi de plastic sigilate (presați orice exces de aer) până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista