Roșii umplute cu Romaine și ouă cu Pancetta
Romaine-și roșii umplute cu ou cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 416 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Roșii umplute cu Romaine și ouă cu Pancetta, Pesto Romaine și roșii umplute cu ou, și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun.
Instrucțiuni
Gatiti pancetta in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie si crocanta, 4 pana la 7 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
Îndepărtați frunzele de romaine din tulpini, rezervându-le pe ambele separat, apoi rupeți frunzele în bucăți de aproximativ 2 inci. Măsurați 4 căni de frunze ambalate slab și rezervați restul. Cu motorul pornit, adăugați usturoi la robotul de bucătărie pentru a tăia fin. Opriți și adăugați cele 4 căni de frunze de romaine împreună cu pătrunjelul, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și brânză, apoi pulsați până se toacă mărunt. Cu motorul pornit, adăugați uleiul de cupă rămas într-un flux lent, amestecând până la încorporare.
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați aproximativ 1/8 inch din partea de sus a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit. Îndepărtați ușor pulpa și semințele cu o lingură și aruncați-le. Puneți roșiile, tăiate cu părțile în sus, într-un vas de sticlă sau ceramică de 9 inci și puneți 1 lingură pesto de pătrunjel romaine în fiecare roșie (veți avea pesto suplimentar). Crăpați 1 ou în fiecare roșie și condimentați cu sare și piper.
Coaceți ouăle în roșii până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă curgătoare, 18 până la 22 de minute.
În timp ce ouăle se coc, încălziți grăsimea în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți frunzele și tulpinile romaine rupte rămase, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru, rotind și amestecând cu clești, până când frunzele sunt ofilite și tulpinile sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute. Se amestecă pancetta și se împarte amestecul în 6 farfurii. Completați fiecare porție cu o roșie și presărați cu brânză suplimentară.
* Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Pesto-ul Romaine-patrunjel poate fi congelat în pungi de plastic sigilate (presați orice exces de aer) până la 3 luni.