Roșii Umplute Cu Legume
Roșiile umplute cu legume durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 140 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, castraveți, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și mazăre, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Roșii provenite (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii Umplute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărei roșii. Scoateți pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă; aruncați semințele și tocați pulpa. Inversați cojile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Într-un castron mic, combinați roșiile tocate, castravetele, ardeiul verde și țelina. Într-un alt castron mic, combinați ingredientele pentru pansament; se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi. Lingurați în coji de roșii.