Roșii umplute cu guacamol

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile umplute cu Guacamole. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,88 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de jalapeincurbo chile, suc de lămâie, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Guacamole de porumb cu roșii și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire din capătul tulpinii fiecărei roșii și scoateți și aruncați semințele cu o lingură mică. Scoateți cu grijă pulpa pentru a forma o coajă de roșii, apoi tocați mărunt pulpa.
Stropiți în interiorul fiecărei coji de roșii cu ulei și suc de lămâie și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce faceți guacamole.
Puneți și curățați avocado și zdrobiți grosier cu o furculiță într-un castron. Îndoiți pulpa de roșii tocată, ceapa, coriandrul, chile și sarea, apoi lingurați în coji de roșii, îngrămădind guacamole.