Roșiile umplute cu Bulgur și nuci de pin sunt a vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Bulgur cu nuci de pin, Salată Bulgur Cu Rucola, Dovlecei Și Nuci De Pin, și Hamam Mahshi bi Burghul (găini Cornish cu Bulgur, stafide și nuci de pin) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați și aruncați treimea superioară a roșiilor și scoateți interiorul (lăsați cojile intacte pentru umplutură), transferându-le într-o sită așezată peste un castron pentru a scurge excesul de lichid. Tăiați grosolan roșiile din sită și rezervați-le pentru a face vinete fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Umplutură
Tomate
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Presărați interiorul cojilor de roșii cu 1/2 linguriță de sare și scurgeți cu susul în jos pe un raft așezat într-o tigaie în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Tomate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Fierbeți lintea în 1/2 cană de apă într-o cratiță mică până când este fragedă, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se scurge într-o sită, apoi se clătește sub apă rece și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
5
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, apoi gătiți nuci de pin, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
7
Gatiti ceapa in ulei ramasa in oala la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați bulgur, bietă, restul de 3/4 linguriță sare și piper și gătiți, amestecând, până când verdeața se ofilește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Verzii
Piper
Chard Elvețian
Sare
9
Adăugați apa rămasă din cană, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați-o să stea, acoperită, până când bulgurul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
10
Se amestecă nuci de pin, coacăze, pătrunjel, mărar, suc de lămâie, linte și sare și piper după gust. Lingura se umple în coji de roșii.