Roșii umplute cu Bulgur și nuci de pin

Roșii umplute cu Bulgur și nuci de pin
Roșiile umplute cu Bulgur și nuci de pin sunt a vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Bulgur cu nuci de pin, Salată Bulgur Cu Rucola, Dovlecei Și Nuci De Pin, și Hamam Mahshi bi Burghul (găini Cornish cu Bulgur, stafide și nuci de pin) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați treimea superioară a roșiilor și scoateți interiorul (lăsați cojile intacte pentru umplutură), transferându-le într-o sită așezată peste un castron pentru a scurge excesul de lichid. Tăiați grosolan roșiile din sită și rezervați-le pentru a face vinete fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
UmpluturăUmplutură
TomateTomate
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Presărați interiorul cojilor de roșii cu 1/2 linguriță de sare și scurgeți cu susul în jos pe un raft așezat într-o tigaie în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Fierbeți lintea în 1/2 cană de apă într-o cratiță mică până când este fragedă, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se scurge într-o sită, apoi se clătește sub apă rece și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, apoi gătiți nuci de pin, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Gatiti ceapa in ulei ramasa in oala la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați bulgur, bietă, restul de 3/4 linguriță sare și piper și gătiți, amestecând, până când verdeața se ofilește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
VerziiVerzii
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
9
Adăugați apa rămasă din cană, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați-o să stea, acoperită, până când bulgurul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
ApăApă
10
Se amestecă nuci de pin, coacăze, pătrunjel, mărar, suc de lămâie, linte și sare și piper după gust. Lingura se umple în coji de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Nuci De PinNuci De Pin
CoacăzeCoacăze
LinteLinte
PătrunjelPătrunjel
Coji De PasteCoji De Paste
TomateTomate
MărarMărar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista