Roșii Umplute
Roșiile umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 497 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, pesmet, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 14167 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Tăiați blaturile roșiilor și folosiți un cuțit pentru a tăia în interior, separând carnea de piele. Scoateți carnea.
Așezați roșiile într-un vas mic de copt. Într-un castron mic combinați roșiile conservate cu pesmetul, 1/3 cană de brânză și cârnații; se amestecă bine. Puneți amestecul în piei de roșii și acoperiți cu restul de 1/3 cană de brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.