Roșii umplute
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, roșii umplute ar putea fi un spectaculos fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 87 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită roșii, cimbru, arpagic și cățel de usturoi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii Umplute.
Instrucțiuni
Un platou mare din aceste roșii se potrivește bine cu carnea sau peștele la grătar sau le servește ca aperitiv cu mezeluri și pâine crustă.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Prăjiți pâinea, apoi îndepărtați crustele și rupeți-o în robotul de bucătărie pentru a face firimituri.
Adăugați cimbru, arpagic sau pătrunjel, ulei și usturoi, apoi pulsați scurt pentru a amesteca.
Înjumătățiți roșiile și puneți-le într-un singur strat într-un vas rezistent la cuptor.
Întindeți fiecare parte tăiată cu puțin muștar, apoi presărați puțin din amestecul de firimituri deasupra.
Coaceți timp de 15-20 de minute până când toppingul este crocant și ușor rumenit.