Roșii Rome prăjite și usturoi

Roșii Rome prăjite și usturoi
Roșiile Rome prăjite și usturoiul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de frunze de busuioc, roșii Rome, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Roșii Rome prăjite pe pâine prăjită, Tomatele Rome ricotta prăjite ale pastorului Ryan, și Roșii Prăjite Și Usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați jumătățile de roșii într-un vas de copt puțin adânc, în care să se potrivească toate una lângă alta. Introduceți căței de usturoi întregi între roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Ungeți uleiul de măsline deasupra și presărați busuioc. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BusuiocBusuioc
4
Coaceți neacoperit timp de 35 până la 45 de minute, până când roșiile s-au înmuiat și sfârâie în tigaie cu marginile ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista