Roșii prăjite și Salsa cu trei Chile

Roșii prăjite și trei-Chile Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ceapă, roșii coapte ferme și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Tacos de friptură cu Salsa Chile verde de roșii prăjite, și Salsa De Roșii, Ceapă Și Serrano Chile.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler și setați un raft de 3 in. din elementul de încălzire. Tapetați o tigaie mare cu margini cu folie și puneți roșii, ceapă și usturoi în ea. Se fierb legumele, întorcându-se după cum este necesar, până se rumenesc în pete peste tot, 15 până la 20 de minute; transferați într-un castron așa cum ați făcut.
Între timp, ștergeți ardeii iute uscați cu o cârpă umedă. Scoateți și aruncați semințele și tulpinile din cascabels (spargeți ardeii iute, dacă este necesar). Porniți ventilatorul peste aragaz.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați ardei iute cascabel și arbol și gătiți, întorcându-vă des cu o lingură cu fante, până când se înmoaie ușor și se întunecă în pete, 1 până la 2 minute.
Rezervând ulei în tigaie, transferați ardeii iute într-un castron mic și adânc și turnați 2 căni de apă clocotită deasupra.
Lăsați să stea până când ardeii iute se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Aruncați 1 cană de lichid.
Rotiți ardeii iute și lichidul rămas cu chipotle într-un robot de bucătărie până când este foarte neted.
Tăiați roșiile și ceapa în bucăți. Cojiți usturoiul.
Adăugați legume în chile pur și pulsați până aproape neted.
Reîncălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de chile și aduceți la foc mic, amestecând. Gatiti, amestecand, aproximativ 3 minute pentru a amesteca aromele.
Se toarnă salsa într-un castron și se lasă să se răcească. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează după gust cu sare.
* Cumpărați pe culoarul internațional de alimente al supermarketului dvs. sau pe o piață Latino.
Faceți înainte: răciți etanș până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.