Roșii prăjite lent cu Feta, măsline și nuci de pin
Roșiile prăjite lent cu Feta, măsline și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Allrecipes are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, sare, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Roșii prăjite lent cu avocado și feta, Feta La Cuptor Cu Roșii Și Măsline, și Pui grecesc cu măsline, Fetan și roșii.
Instrucțiuni
Presărați roșiile cu sare și întoarceți-le, tăiate cu fața în jos, pentru a se scurge timp de 30 de minute pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de biscuiți cu o jantă. Între timp, încălziți o tigaie mică la foc mic.
Adăugați nuci de pin; se sotează, amestecând continuu până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și încălziți cuptorul la 325 de grade.
Amestecați feta, crema de brânză, măslinele, nucile de pin și oregano într-un castron mediu. Întoarceți roșiile tăiate cu fața în sus și umpleți cu aproximativ 2 Tbs. din amestecul feta.
Coaceți până când roșiile sunt moi, dar își păstrează forma, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și periați cu ulei.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.