Roșii prăjite Harissa cu cuscus

Roșii prăjite Harissa cu cuscus
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, roșiile prăjite Harissa cu cuscus ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 623 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 205 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cuscus, pachet de pătrunjel, ulei de măsline și iaurt. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți Harissa cu cuscus, roșii și mentă, Cuscus cu legume prăjite, cârnați de pui și Harissa, și Conopidă prăjită și salată de cuscus israelian cu Harissa-Halloumi marinat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați roșiile în harissa și 2 linguri de ulei. Se condimentează și se întinde într-o formă de prăjire, cu partea tăiată în sus și se coace timp de 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
HarissaHarissa
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare. Sfat în ceapă și sfârâie pentru câteva minute. Reduceți focul, condimentați și gătiți timp de 15 minute sau până devin aurii și caramelizate. Într-un castron, amestecați iaurtul, tahini și usturoiul cu niște condimente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
TahiniTahini
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Răsturnați cuscusul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă peste 400 ml apă clocotită. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să stea 10 minute sau până când toată apa a fost absorbită. Furculiți ierburile, migdalele, năutul și jumătate din ceapă. Se acoperă cu roșiile și ceapa rămasă și se servește cu o bucată de sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista