Roșii prăjite Harissa cu cuscus
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, roșiile prăjite Harissa cu cuscus ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 623 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 205 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cuscus, pachet de pătrunjel, ulei de măsline și iaurt. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți Harissa cu cuscus, roșii și mentă, Cuscus cu legume prăjite, cârnați de pui și Harissa, și Conopidă prăjită și salată de cuscus israelian cu Harissa-Halloumi marinat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aruncați roșiile în harissa și 2 linguri de ulei. Se condimentează și se întinde într-o formă de prăjire, cu partea tăiată în sus și se coace timp de 40-45 de minute.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare. Sfat în ceapă și sfârâie pentru câteva minute. Reduceți focul, condimentați și gătiți timp de 15 minute sau până devin aurii și caramelizate. Într-un castron, amestecați iaurtul, tahini și usturoiul cu niște condimente. Pune deoparte.
Răsturnați cuscusul într-un castron mare.
Se toarnă peste 400 ml apă clocotită. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să stea 10 minute sau până când toată apa a fost absorbită. Furculiți ierburile, migdalele, năutul și jumătate din ceapă. Se acoperă cu roșiile și ceapa rămasă și se servește cu o bucată de sos de iaurt.