Roșii prăjite cu usturoi și ierburi
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Roșiile prăjite cu usturoi și ierburi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oregano, pătrunjel, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi, Roșii prăjite la tigaie cu ierburi, și Roșii prăjite în tigaie cu ierburi.
Instrucțiuni
Presărați roșiile cu sare și așezați-le, tăiate cu fața în jos, pe o farfurie cu prosop de hârtie.
Lăsați să stea 30 de minute pentru a se scurge.
Preîncălziți cuptorul la 218°.aburiți un vas de copt cu spray de gătit, apoi aranjați jumătățile de roșii, tăiate cu fața în sus, într-un singur strat în vas.
Într-un castron mic, combinați ierburile, șalota și usturoiul.
Adăugați piper, după gust.
Întindeți amestecul de plante uniform peste roșii.
Se coace la cuptor până se fierbe, aproximativ 20 de minute.
Scoateți vasul din cuptor, acoperiți cu busuioc proaspăt și serviți.