Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet)
Roșiile provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1737 calorii, 31g de proteine, și 122G de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ulei de măsline extravirgin, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Roșii Umplute Provensale, Roșii Provensale La Cuptor, și Roșii Coapte Umplute Cu Slănină Cremoasă Mac Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Periați un vas de copt din sticlă de 11 x 13 inci cu o lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Pregătiți roșiile: folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați în jurul peretelui interior al roșiei pentru a slăbi semințele și jeleul. Apoi, lucrând peste un castron mare și adânc, folosiți o lingură pentru a răzui ușor semințele și carnea, având grijă să lăsați Roșia intactă. Asigurați-vă că fiecare jumătate de roșii stă plat. Dacă nu, folosiți cuțitul pentru a rade o felie mică de pe fundul roșiei, ceea ce vă va asigura că se așează la nivel în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați jumătățile de roșii în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Așezați bucăți de pâine în vasul unui robot de bucătărie. Puls pentru a crea pesmet. Ar trebui să ai două căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1/2 cană Gruyere, șalotă, pătrunjel, cimbru, ardei roșu, coajă de lămâie și sare și piper negru după gust și puls pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, stropiți 1/2 cană de măsline prin gura de scurgere din capac. Se amestecă până când amestecul se aglomerează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils Argintii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Gruyere
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cesti Catei De Usturoi
3
Împărțiți umplutura uniform între 12 jumătăți de roșii, apăsând ușor pe umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Presărați Gruyere rămas peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Gruyere
5
Stropiți roșiile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și coaceți până când umpleți pufuri și maro și roșiile încep să se despartă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec