Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet)

Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet)
Roșiile provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1737 calorii, 31g de proteine, și 122G de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ulei de măsline extravirgin, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Roșii Umplute Provensale, Roșii Provensale La Cuptor, și Roșii Coapte Umplute Cu Slănină Cremoasă Mac Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați un vas de copt din sticlă de 11 x 13 inci cu o lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Pregătiți roșiile: folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați în jurul peretelui interior al roșiei pentru a slăbi semințele și jeleul. Apoi, lucrând peste un castron mare și adânc, folosiți o lingură pentru a răzui ușor semințele și carnea, având grijă să lăsați Roșia intactă. Asigurați-vă că fiecare jumătate de roșii stă plat. Dacă nu, folosiți cuțitul pentru a rade o felie mică de pe fundul roșiei, ceea ce vă va asigura că se așează la nivel în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați jumătățile de roșii în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1
Așezați bucăți de pâine în vasul unui robot de bucătărie. Puls pentru a crea pesmet. Ar trebui să ai două căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1/2 cană Gruyere, șalotă, pătrunjel, cimbru, ardei roșu, coajă de lămâie și sare și piper negru după gust și puls pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, stropiți 1/2 cană de măsline prin gura de scurgere din capac. Se amestecă până când amestecul se aglomerează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
GruyereGruyere
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Împărțiți umplutura uniform între 12 jumătăți de roșii, apăsând ușor pe umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Presărați Gruyere rămas peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
GruyereGruyere
5
Stropiți roșiile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și coaceți până când umpleți pufuri și maro și roșiile încep să se despartă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista