Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet)

Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet)
Roșiile provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1737 calorii, 31g de proteine, și 122G de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ulei de măsline extravirgin, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Roșii Umplute Provensale, Roșii Provensale La Cuptor, și Roșii Coapte Umplute Cu Slănină Cremoasă Mac Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Periați un vas de copt din sticlă de 11 x 13 inci cu o lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Pregătiți roșiile: folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați în jurul peretelui interior al roșiei pentru a slăbi semințele și jeleul. Apoi, lucrând peste un castron mare și adânc, folosiți o lingură pentru a răzui ușor semințele și carnea, având grijă să lăsați Roșia intactă. Asigurați-vă că fiecare jumătate de roșii stă plat. Dacă nu, folosiți cuțitul pentru a rade o felie mică de pe fundul roșiei, ceea ce vă va asigura că se așează la nivel în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați jumătățile de roșii în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Așezați bucăți de pâine în vasul unui robot de bucătărie. Puls pentru a crea pesmet. Ar trebui să ai două căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1/2 cană Gruyere, șalotă, pătrunjel, cimbru, ardei roșu, coajă de lămâie și sare și piper negru după gust și puls pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, stropiți 1/2 cană de măsline prin gura de scurgere din capac. Se amestecă până când amestecul se aglomerează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
GruyereGruyere
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Împărțiți umplutura uniform între 12 jumătăți de roșii, apăsând ușor pe umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Presărați Gruyere rămas peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
GruyereGruyere
5
Stropiți roșiile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și coaceți până când umpleți pufuri și maro și roșiile încep să se despartă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista