Roșii la grătar cu sos de mărar
Dacă aveți aproximativ 20 de minute la dispoziție în bucătărie, roșiile la grătar cu sos de mărar ar putea fi o rețetă super vegetariană fără gluten și lacto-ovo de încercat. Pentru 45 de cenți per porție , primiți o garnitură pentru 8 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 70 de calorii . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, smântână miraculoasă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și peștele asiatic la grătar , chiftelele de crab la grătar și pâinea prăjită cu pere și prosciutto la grătar.
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați smântâna, Miracle Whip, ceapa și 3 lingurițe de mărar sau 1 linguriță de mărar; amestecați bine. Dați la frigider timp de 1 oră.
Tăiați roșiile în jumătate pe orizontală.
Ungeți fiecare cu 1/2 linguriță de unt; presărați cu sare, piper și mărarul rămas.
Așezați pe o tavă de copt sau o tigaie pentru grătar. Frigeți la 7,5 cm de la foc timp de 5-7 minute sau până se încălzește complet.
Se servește cu sos de mărar.