Roșii La Grătar
Roșiile la grătar cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, roșii, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Roșii Cu Ierburi, Roșii Cu Ierburi, și Tunan Herbed în roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron larg, puțin adânc, combinați uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente (prin piper).
Adăugați roșiile și întoarceți-le pentru a le acoperi pe toate părțile.
Așezați roșiile, tăiați părțile în jos, pe grătarul.
Periați o dată cu marinada rămasă, apoi aruncați marinada. Grătați aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte la foc mediu-mare sau până când roșiile încep să blistereze, să se înmoaie și să se rumenească. (Pot arde ușor, așa că fii cu ochii pe ele.)
Scoateți roșiile de pe grătar și acoperiți cu parmezan, dacă doriți, și pătrunjel.