Roșii Gorgonzola pe andive

Roșii Gorgonzola pe andive
Roșiile Gorgonzola pe andive ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită vinetă balsamică, nuci, brânză gorgonzola și ceapă verde. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Salată de andive cu pere și Gorgonzola, Salată De Andive Cu Mere-Gorgonzolan, și Salată de andive cu slănină, Gorgonzola și Avocado sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aranjați andive pe un platou de servire. În fiecare frunză, puneți roșiile, ceapa verde, brânza și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
AndiveAndive
2
Stropiți cu vinetă. Se răcește până se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista