Roșii de struguri prăjiți și usturoi în ulei de măsline

Roșii de struguri prăjiți și usturoi în ulei de măsline
Rețeta prăjită roșii de struguri și usturoi în ulei de măsline pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 30 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciabatta, piper, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Usturoi roșii de struguri prăjite în ulei de măsline, Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, și Spaghete cu roșii de struguri prăjite picante, șalotă și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați roșiile cu usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile timp de aproximativ 20 de minute, până când izbucnesc și pielea lor începe să se strice, amestecând o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se toarnă restul de 2/3 cană de ulei de măsline într-un castron mediu. Zdrobiți rozmarinul și oregano între degete și scufundați-le în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați roșiile și sucurile lor, amestecați ușor și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Aranjați ciabatta pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 minute, sau până când sunt crocante. Puneți roșiile și o parte din uleiul infuzat peste ciabatta, presărați sare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
CiabattaCiabatta
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista