Roșii de struguri prăjiți și usturoi în ulei de măsline
Rețeta prăjită roșii de struguri și usturoi în ulei de măsline pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 30 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciabatta, piper, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Usturoi roșii de struguri prăjite în ulei de măsline, Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, și Spaghete cu roșii de struguri prăjite picante, șalotă și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați roșiile cu usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile timp de aproximativ 20 de minute, până când izbucnesc și pielea lor începe să se strice, amestecând o dată la jumătate.
Se toarnă restul de 2/3 cană de ulei de măsline într-un castron mediu. Zdrobiți rozmarinul și oregano între degete și scufundați-le în ulei.
Adăugați roșiile și sucurile lor, amestecați ușor și lăsați să stea 30 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Aranjați ciabatta pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 minute, sau până când sunt crocante. Puneți roșiile și o parte din uleiul infuzat peste ciabatta, presărați sare și serviți.