Roșii cu sos de cimbru

Roșii cu sos de cimbru
Sos de roșii cu cimbru este o rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană, cu 6 porții. Această garnitură are 94 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 57 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet de vin roșu, cimbru sau roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roșii la cuptor cu roșii integrale și cimbru, Pui cu roșii și cimbru și Crostini cu roșii prăjite cu cimbru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați smântâna, oțetul și condimentele; amesteca bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți 1/3 până la 1/2 cană peste roșii. Păstrați pansamentul rămas la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista