Roșii cu sos de cimbru

Roșii cu sos de cimbru
Sos de roșii cu cimbru este o rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană, cu 6 porții. Această garnitură are 94 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 57 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet de vin roșu, cimbru sau roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roșii la cuptor cu roșii integrale și cimbru, Pui cu roșii și cimbru și Crostini cu roșii prăjite cu cimbru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați smântâna, oțetul și condimentele; amesteca bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți 1/3 până la 1/2 cană peste roșii. Păstrați pansamentul rămas la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista