Roșiile confiate sunt un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, bețișoare de scorțișoară, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Roșii Cherry Confiate, Roșii confiate cu fursecuri de busuioc, și Salată De Roșii Balsamice Confiate Și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați scorțișoară, cuișoare, ienibahar și coajă de portocală pe o bucată mare de pânză de brânză; legați-vă în pachet.
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Aduceți apă să fiarbă în cratiță mare la căldură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați pachetul de brânză, zahărul și stafidele. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4
Adăugați roșiile; se fierbe 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Îndepărtați pachetul de pânză de brânză; aruncați. Se amestecă vanilia în amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
6
Se ia de pe foc; se răcește 5 min. Lingura în vas mare de servire sau opt feluri de mâncare individuale de servire; capac.
7
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire. Chiar înainte de servire, tăiați crema de brânză transversal în 12 felii; tăiați fiecare felie în 3 benzi. Completați fiecare porție cu 3 din fâșiile de brânză cremă.