Roșii coapte cu pâine crustă
Roșiile coapte cu pâine crustă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1992 calorii, 68G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cimbru, roșii în suc, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Încercați Roșii Coapte Cu Pâine Crustă, Roșii Prăjite Cruste – Cartea De Bucate Southern Living Heirloom, și Roșii coapte cu pesmet de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți un vas de copt de 3 litri (aproximativ 13 pe 9 pe 2 inci).
Scurgeți roșiile, rezervând 1 cană de suc, apoi tocați.
Încălziți 2 linguri de unt într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa cu 1/2 linguriță de sare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul, ienibaharul și cuișoarele și gătiți, amestecând, 1 minut.
Se amestecă roșiile cu suc rezervat, cimbru, zahăr brun și 1/2 linguriță de piper și se fierbe rapid, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Între timp, topiți 1/2 unt rămas și periați pe ambele părți ale pâinii. Înjumătățiți fiecare felie.
Transferați amestecul de roșii în vasul de copt și acoperiți cu pâine, suprapunându-se ușor.
Coaceți până când clocotește și pâinea este crocantă și maro-aurie, aproximativ 20 de minute.