Roșii Cherry Prăjite Cu Ierburi

Roșii Cherry Prăjite Cu Ierburi
Roșiile Cherry prăjite cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 78 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați l roșii cherry, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Herb Squash de vară "Paste" cu spanac, roșii cherry prăjite și nuci (luni fără carne), Roșii Cherry prăjite în sprijinul bloggerilor alimentari pentru roșii fără sclavi, și Friptură de flanc cu crustă de ierburi cu roșii Cherry și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați roșiile pe o foaie mare de copt cu margini, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Agitați foaia de copt înainte și înapoi de câteva ori pentru a acoperi roșiile cu ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți, scuturând tigaia o dată sau de două ori, până când roșiile se înmoaie, dar nu se destramă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați pătrunjel în timp ce roșiile sunt încă calde. Lingura într-un castron și se toarnă în orice sucuri care s-au acumulat în partea de jos a tigaie, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista