Roșii Cherry coapte cu usturoi

Roșii Cherry coapte cu usturoi
Roșiile Cherry coapte cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui la cuptor cu usturoi și roșii Cherry, Pui la cuptor cu rosii Cherry si usturoi, și Sparanghel Prăjit Cu Roșii Cherry Și Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați o fantă într-o parte a roșiilor cherry și introduceți o bucată de usturoi în fiecare. Aranjați roșiile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Stropiți cu ulei de măsline și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
4
Coaceți roșiile aproximativ 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se usucă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista