Roșii carbonizate

Roșii carbonizate
Dacă aveți în jur 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, roșiile carbonizate ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de roșii foarte de viță de vie, ulei de măsline, zahăr muscovado și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Okra carbonizată cu roșii, Tacos De Pui Cu Roșii Carbonizate, și Hummus Hushwee cu roșii carbonizate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 160C/gaz 3 / ventilator 140C. puneți o tigaie sau o tigaie grea din fontă (nu antiaderentă) peste o flacără mare și lăsați-o să se încălzească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați roșiile în jumătate în jurul ecuatorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Periați suprafețele tăiate cu 1 lingură de ulei și așezați tăietura cu partea în jos pe plita fierbinte. Gatiti netulburat timp de 1 minut, apoi luati tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați roșiile, tăiate lateral, într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Periați suprafețele tăiate cu oțet, apoi cu aproximativ 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați o bucată sau două de usturoi pe fiecare roșie și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
7
Coaceți aproximativ 1 oră până când roșiile sunt maro intens și cu aspect lipicios. Se răcește puțin, apoi se termină cu o stropire de oțet balsamic, ulei suplimentar și o împrăștiere de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista