Roșii carbonizate
Dacă aveți în jur 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, roșiile carbonizate ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de roșii foarte de viță de vie, ulei de măsline, zahăr muscovado și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Okra carbonizată cu roșii, Tacos De Pui Cu Roșii Carbonizate, și Hummus Hushwee cu roșii carbonizate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 160C/gaz 3 / ventilator 140C. puneți o tigaie sau o tigaie grea din fontă (nu antiaderentă) peste o flacără mare și lăsați-o să se încălzească.
Tăiați roșiile în jumătate în jurul ecuatorului.
Periați suprafețele tăiate cu 1 lingură de ulei și așezați tăietura cu partea în jos pe plita fierbinte. Gatiti netulburat timp de 1 minut, apoi luati tigaia de pe foc.
Transferați roșiile, tăiate lateral, într-un vas de copt puțin adânc.
Periați suprafețele tăiate cu oțet, apoi cu aproximativ 2 linguri de ulei.
Așezați o bucată sau două de usturoi pe fiecare roșie și presărați cu zahăr.
Coaceți aproximativ 1 oră până când roșiile sunt maro intens și cu aspect lipicios. Se răcește puțin, apoi se termină cu o stropire de oțet balsamic, ulei suplimentar și o împrăștiere de busuioc.
Se servește cald sau la temperatura camerei.